неділю, 9 квітня 2017 р.

 Macmillan Education
Шановні колеги! 
Приєднуйтесь до заходів видавництва "Макміллан", які будуть проведені у квітні.
1. 10 квітня: щорічна конференція "Macmillan Spring School" . Місто проведення - Львів. Деталі та реєстрація на сайті www.macmillanukraine.com у розділі "Заходи".
2. 19 квітня: щорічна конференція "Macmillan Spring School". Місто проведення - Одеса. Деталі та реєстрація на сайті www.macmillanukraine.com у розділі "Заходи".
3. 26 ківтня: вебінар на тему: "Develping Academic Skills of 21st Century Students". Презентатор: Grgegorz Spiewak, ELT тренер видавництва. Деталі щодо реєстрації скоро з'являться на сайті www.macmillanukraine.com  у розділі "Заходи".
4. 27 квітня: щорічна конференці: "Macmillan Spring School". Місто проведення - Дніпро. Реєстрація та деталі на сайті www.macmillanukraine.com у розділі "Заходи".
Як завжди, ми підготували для Вас корисні ресурси. Цього разу від ресурсного сайту для вчителів onestopenglish.com - підбірка уроків на різні ситуативні теми, розроблені на основі Macmillan Dictionary red words series  http://www.onestopenglish.com/skills/vocabulary/macmillan-dictionary-resources/language-for
Нагадуємо, що всі попередні міжнародні вебінари та ті, що були проведені спеціально для України, Ви можете переглянути ще раз на сайті www.macmillanukraine.com у розділі "Заходи", далі "Архів".
Слідкуйте за новинами видавництва на нашому сайті: www.macmillanukraine.com
та на сторінці Facebook: Macmillan Education Ukraine
Дивіться наші вебінари на You Tube Macmillan Ukraine
З повагою,
команда "Макміллан"
With Learners for Life!

Немає коментарів:

Дописати коментар